naikkan hb

hi korang, ada tips tak untuk naikkan hb. saya memang x boleh telan ubat yg kk bgi. kalau mkn je muntah + saya jenis yg susah nk telan ubat biji😂😭. bila nurse tanya saya cakap mkn pdhal x mkn pon. and one more thing, betul ke klau kuat mkn ais ketul pon boleh menyebabkan anemia?

6 Balas

kenapa tak jujur dgn misi? ada je ubat jenis kunyah..cuma kena beli sendiri. tapi dos semua dktr yg bg. tang minum ais tu, ada research dktr tulis minum ais penyebab anemia ke? klu takde, tu auta.