mimpi buruk

Korang ada tak mimpi buruk masa mengandung? Mimpi pelik2 hahahahaha.. Kite mimpi Laki curangla,Laki x suka kite la.. Kena gigit lipan pastu amek lipan tarik sampai putus dua kahkahkah.. Normal ke weh.. Google2 semua ckp normal.. Tp takot jugak.. Share2 la ek..

12 Balas

sy sepanjang pregnnt sllu setiap mlm bukak ayt ruqyah utk pendinding . smpai la bgn balek baru tutup . mimpi pelek mmg tak dpt nk elak . sy pun penah even da bukak ruqyah hihi