Mimpi buruk bila pregnant, kena tindih. Dulu first gugur mimpi buruk jugak. Kali kedua takda mimpi.

Kali ketiga ni semalam mimpi lagi dan kena tindih. Risau keguguran lagi. Saya nak masuk 7 weeks.

3 Balas

sebelum tidur ambil wuduk buat solat sunat. baca doa pendinding. perasaan mcm kena tindih ni nama dia sleep paralysis. bykkan rehat dan tido dan makan juga kena jaga.

4mo ago

Baik tqq sis..doakan saya ya..nanti malam saya buat mcm sis pesan

Beli yang pasang surah² dkt shopee ade jual.

4mo ago

ye sis .saya tahu tu..sis ckp tentang surah shopee tu saya jwb yg tu jela.. alhamdulillah semalam okey dah

Beli ni.

4mo ago

saya mg pasang ni sis..semalam pun pasang masa tgh tindih tu memang benda ni tgh on..hmm