mimpi buruk

Korang ada tak mimpi buruk masa mengandung? Mimpi pelik2 hahahahaha.. Kite mimpi Laki curangla,Laki x suka kite la.. Kena gigit lipan pastu amek lipan tarik sampai putus dua kahkahkah.. Normal ke weh.. Google2 semua ckp normal.. Tp takot jugak.. Share2 la ek..

12 Balas

Sy sampai 3kali mimpi suami sy kahwin lain.. baru mlm td mimpi dia bukan suami sy pulak.. huhuhu

5y ago

Pengaruh hormon sungguh.. pernah jgak mimpi org hantar sihir kat rumah lepas raya tuari.. sejak tu tiap mlm psg surah al baqarah kat ruang tamu, barulah hilang..

Mimpi buruk nie slalu setan. Elon baca baca sebelum tdo. Saya pun camtu juga mimpi laki curang brapa kali tah bila bgthu husband dia gelak kan je. Pastu mimpi ular. Mimpi ada hantu bdk masuk bilik main jari kaki saya, bangun jantung laju je. Orng kata kalau camtu betul jadi. Mak saya pun ckap benda bukan bukan nie memang suka kacau orng mengandung. So kena suci kan diri sebelum tdo. Jangan keluar senja dengan lewat malam ya mommiessss. Kalau keluar make sure baca baca sebelum masuk rumah.