mimpi buruk

Korang ada tak mimpi buruk masa mengandung? Mimpi pelik2 hahahahaha.. Kite mimpi Laki curangla,Laki x suka kite la.. Kena gigit lipan pastu amek lipan tarik sampai putus dua kahkahkah.. Normal ke weh.. Google2 semua ckp normal.. Tp takot jugak.. Share2 la ek..

12 Balas

Sy pun pernah masa kandungan 9week sy ada mimpi org bagi/bagi jaga anak dia..dlm mimpi tu sy mngndung jg..tp muka bby dia pelik..yg sy igt sy buaikan bby tu..mlm sblmnya sy ada mimpi ulat bulu hijau ada bbrapa ekor hinggap dtangan kiri sy.. Masa kandungan 7w sy ada scan nampak kantung baby(klinik swsta) masa 9w slps mimpi tu nk buat buku dn doc scan xnmpk dah bby dlm kandungan masa scan..tp scan bawah nmpk tp bby xda jantung dah..doc ckp bby dah xda..tggu gugur sj lagi..😢sy positifkan sj..anggap sja xda rezeki..dan ujian dr Allah..

Itu Normal... 😁😁..sy Pun Pernh.. Masa Dri 4week smpai lah 12 week.. Ada ja mimpi yg bukan2.. Boleh2 sy mengdung kan anak meow.. 😂😂..lpastu sda melahirkn anak Meow,letak balik kat dlm perut.. Itu yg pling ngeri sy mimpi.. 😂😂...mcm real pula mmpi bgtu.. Tp, mmg normal tu kita sis.. 😇😇😇

Vivid dreams masa preggy. Saya pun sama jgk. Tak suka la mimpi gitu kn sis. Sampai nye terbawa2 bangun tidur 😁😄 Saya story kat mak, dah tu mak pesan suruh baca2 surah & ambik wudhu sebelum tidur

5y ago

ye betul.. ambil wuduk dan bacalah doa.. maklum je la.. darah manis..

yg pelik bila pregnant ni boleh igt tu mimpi dari awal smpai akhir.. kalau sblum2 ni memang tak igt.. mimpi putus. mengekek2 suami gelakkan kite terer kata dia jalan mimpi penuhh..

sy sepanjang pregnnt sllu setiap mlm bukak ayt ruqyah utk pendinding . smpai la bgn balek baru tutup . mimpi pelek mmg tak dpt nk elak . sy pun penah even da bukak ruqyah hihi

Hahaha kelakar pulak baca, samala saya mimpi laki kahwin lagi satu siap preggy sama2.. mcm2 mimpi buruk tapi org kata tu normal. Jd ignore je.. rasa kelakar kalau kenang

5y ago

Hahahahaha haaa hahaha.. Mcm2 kan

Sama. Pernah mimpi hubby curang. Hubby kejut bangun subuh muka slamber. Kite tengok muka dia rasa nak tampo jee. 1 hari murung xbecakap dgn dia. Rasa real gilaaa😩

5y ago

Sama sis.. Mpi suami curang, trus xnk lyn suami, uat xport jek kat dia.. 🤣

Google say vivid dream tu normal during pregnancy. Sy pun selalu mimpi pelik2.. Mcm2 mimpi.. it's funny to recall those dreams ada yg menakutkan..

Sy just mimpi sy dlm bhya...n smua berkaitan sihir.. Pastu dua hri leps sy mimpi sy keguguran..takut rsa😢

5y ago

Aamiin..mintk2 xd pape brlaku

Aah saya pun sama .. mimpi bukan2 byk sgt mmpi yg tk elok ..pasai anak, laki ,binatang .. Adoi takut