Allah sakitnya.

Kontraksi makin kuatt, tpi jalan bawah masih 1 cm... Tanda darah, air ketuban pecah pon still xde, Mcm tk terdaya dh nk lawan sakit ni.. 38 weeks 5 days,anak sulong mmg akk rse mcm ni ke sakit dia... Sy smpai dua kali inject tahan sakit.. Tpi bukn makin ok.. Makin sakit... Ada tk ibu ibu pengalaman mcm sy??

2 Balas

Same here. Last year sya mcm sis jgk.. sya pergi hosptal bru 1cm bukaanya.. lsptu kena admit sdah.. then kbsokan bkaan masih jgk 1cm.. tpi sakit kontraksinya xbole bwak bncg..

ada sis.. saya 2 hari kat hospital. sakit sangat contraction. bukaan bru sikit family da bg air selusuh. makin sakitt laa jawab nyaa.