Preggy

Knp time preegy suami buat hal? Sedih aser... Knp suami ckp mcm2 yg sakitkan ati. Aser Ati x mampu nak tahan setiap hinaan yg Di beri. Sedangkan kite bekerja. X pernah mintak duit Dr suami. Barang2 anak kite beli sendiri. Cume dyer beli duit pampers jea. Knp dyer buat sy mcm sampah? Hancur luluh ati nie. Aser down sgt2. Dah la preegy kan anak dyer. Dyer buat x taw. Siap mintak urut dyer ckp kite ngada2

15 Balas

Sabar sis.. cuba slow talk ngn hsbnd.. kalau sblm ni dia tk mcm tu mungkin pembawakn baby.. sabr n doa bbyk ya sis

saya selalu kene malas dengan suami... padahal kita sarat2 buat keje uma sume.. masak basuh baju kemas uma...

Dyer dah block no sy. Sy pjj gan dyer. Mungkin dah de pengganti sy

4y ago

Sabar sis.. Kawal emosi ya takut effect baby nnti.. Sis dktkn la diri ngn kwn2 or family.. Jgn dduk sorg2 nnti stress n sedih

Saya sedang alami skrg😭 tapi sy suri rumah..

mmmm, banyakkan sabar.