pregnant trimester 2

memudaratkn kndungan x klau kite bersama dgn suami jns buat heavy sex? mintak penjelasan..kndungan bru trimster 2..

3 Balas

Boleh kalau nk bersama. Tp slow2 la ye. Nanti sis yang rasa sakit & senak lepas tu. & jarakkan waktu bersama tu. Kalau saya masa preggy rituh bg suami sekali je sebulan. Explain elok2 kt suami kalau tak selesa ke apa. Bg dia paham.

5y ago

Kerap bersama bila nak dekat bersalin memang bagus. 34w keatas. Kalau trimes 2 ni kalau kerap boleh jugak tapi nanti ada yang cramp perut la, ada yang sakit miss v la, tu kena jarakkan. 😇

Assalamualaikum. Saya nak tanya untuk trimester 2 ada apa apa pantang larang tak kalau nak makan ?

Saya xbrani nak bersama..walaupun dah smster kedua