34 minggu berat baby x ckup berat.

Kna tahan wat sbb berat baby 1.8 kg 34 minggu.spattutnye 2.1 kg lau dah 34 minggu.

111 Balas

sama lar.. smlm g o&G jmpa pakar.. scan ank 1.6kg je 34w 5m.. saiz prut ank xmmbsar dri 29w lg tp smlm bru pkar bgthu.. msuk ubat 2jarum nk tgok bby dpt brthan x 37/38w utk pksa brsalin.. klu tgu due risiko utk bby tumbesaran trbntut @ bleh mnyebabkn ninggal dlm perut😪😪😪 ad cdangan x mcm mna nk bby tu brat sikit dlm msa trdkat.. rsau dh lar ank sulong jauh gn fmily