berat baby

Normal ke berat baby 2 kg je di usia kandungan 34 minggu..sbb doc ckp baby kecik..? tq for info..

4 Balas

Asalkn lbh 2kg ms lahir dh ok sis..mmg doc akan ckp baby kck..tp klu lahir lbh 2kg dh x kena warded..ank sy 3org lahir 2.5kg je..bsr kn luar pula..smpai skrg sihat2 smua dh elok mmbsr mcm knk2 lain..

Kadang scan ni tak tepat. Macam saya 34w scan baby baru 1kg lebih. Sekali bila keluar 2.92kg

1y ago

ye ke Sya pun doc pakar ckp kcik sekrg 34weks tpi bby kcik 1.4kg risau jugak lh harap takdelh yg serius

Ringan sgt kot...sy bsalin dlu 36w bby 2.7kg

Saya aritu scan masa 33minggu baby 2.22kg