Keluar darah masa kandungan 6w

Sy nak ibu2 kat sini,sy ni br je bukak buku pink 30/11, sy kira kandungan dah 9 minggu tapi bila scan 6 minggu doc napak kantung je kena scan blk lg 2 minggu,esoknye 1/12 sy kuar darah cklat + lendir skit, 2/12 byk juga tapi pakai pad ada skit ,klu Kencing dia keluar darah+lendir smlm sakit perut dlm perut sgt² rasa mcm nak brsalin tu sy bawa tido ,smpi la pgi 3/12 ada lg kuar darah tu tapi tak sakit perut mcm smlm....risau sy ada tak ibu² mcm sy #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Masa keluar darah tu ada pegi hospital terus tak? Pengalama sy sendiri bleeding masa 1st pregnancy tapi sy bleeding masa kandungan 10w nak masuk 11w dh, sy pn dh buka buku pink, pegi emergency dr scan nampak baby tapi baby dh takde fetal herat, gap 11w sy sy keguguran jatuh sendiri masa tu dh admit dh. Dr suruh rehatkn rahim 3or6 bulan, gap 3 bulan sy pregnant. Pregnancy yg second takde keluar apa2 darah, skrg baby dh 3 bulan dh. Nurse kat kk tadke pesan ke kalau keluar apa2 setitik darah terus ke hospital? Seeloknya sis pegi emergency terus ya. Semoga dipermudahkn🤲🏻

5mo ago

semoga sis kuat