adakah itu normal ?

normal ke kalau period 2 kali dlm sebulan ? awal bulan n hujung bulan. bulan 12 sy period 4/12 smpai 9/12 lepas tu hujung bulan 28/12 smpai 3/1 sya period lagi tp hari kedua dia merahh pekat lpstu last day darah sya coklat n merah muda sikit. adakah itu normal ? Sbb haid sy tk teratur.

1 Balas

Kalo dari awal period time budak2 dulu mmg pesen period 2x tu normal. Tp kalo biasa period sebulan sekali. Pastu yg ni tiba2 jd 2x sebulan tu x normal. Better buat cek up kat klinik