Pregnant 9weeks janin kecil

Hi, klu ikut LMP sy pregnant 9weeks now, 17/4 sy scan 5w2d tp baru nampak kantung, after 1 week sy scan lagi 6w1d, lambat 1 week from LMP, n 11/5 sy scan ada nampak janin kecil , tapi ni heart beat, tapi dr ckp size baru 5w2d, patutnya 9weeks. Ada siapa2 mengalami masalah mcm ni?

2 Balas

same macam saya lah .. ikut last period 11week+ tapi scan bru 7week+ .. doc smpai tnya bnyak kali btul ke awak ingt last period awak ni 😐 then saya buat detailed scan masa 19week . case saya mmg ikut last period .

5y ago

Waaa , smoga d permudahkan proses bsalin nanti ya 🤗🤗 aminnn

Sama sis, saya pun scan 8w no heartbeat. Next week repeat scan lagi utk tgk heartbeat. Skg saya dah 9w6d.