After check up still 5w2d ?

Baru lepas check up klinik pakar puan tadi, leps scan dr ckp ukuran still 5w2d, yolk sac seen tp blm ada jantung. Dr ckp tggu seminggu lagi, tp mmg not healthy sbb patut dah 9weeks from LMP, and 3minggu lepas scan pun 5w2d. Sac x perkembangan :( sedih sgt

2 Balas

Sis boleh update apa perkembangan? Sy skrg hampir sama dgn sis. Ikut LMP sepatutnya 9weeks, semalam scan kantung 5weeks5days. Tapi tak nampak yolk sac. Doc suruh datang lagi after two weeks. But to wait for two weeks tu rasa lama sgt..

5y ago

Hi sis, masa ni sy miscarriage, after tggu 2 weeks tu dia jatuh sndiri. Mmg janin x bkembang. Hopefully sis punya ada pkembangan. Klu x juga dont worry. Lepstu senang lekat. 🤗

mungkin ovulation sis lambat

5y ago

yup saya pun buat tvs bru nampak heartbeat bby