Anak meragam siang malam

kkdg kita rasa down jdi ibu gagal even ni anak ke2 dia punya meragam lain dri ank sulung ..bby sy baru 2bln 12hari mmg kuat meragam siang tido kejap pastu bngun menangis malam pulak menangis sblm tido lagi satu anak sy payah sgt nak menyusu kene paksa kkdg je okay ..tiap2 mlm mesti menangis tnpa henti dlm sejam mcm tu dah tukar lampin bagi minyak panas bgi susu (tpi dia xnk mnum susu)mcm2 cara dah buat masih lagi melalak jdi stress ..ada ke anak2 yg baya2 ank saya yg org panggil colic ?mcm mana cara nak handle dahla lg sebulan nak kerja nak hntr pengasuh (nenek suami) nnt mesti pengasuh bising sbb xleh buat kerja dlm masa sama dia jaga anak org lain juga..buntu sgt

3 Balas

Puan, belajar tenangkan dan tidurkan bayi di FB BABY LANGUAGE Mungkin anak puan jenis high demand.

6mo ago

sama2 manfaat