Anak kuat muak susu dan kahak susu

Nak mtk pendapat semua, sy dh tukar susu formula 3 kali dh, ank ttp muak byk, kuat menangis, time tido je dia diam bila celik mata menangis, tau2 muak susu..dh beli biogia drop tu..kalau tak drop je mst meragam..sampai bila sy nk bergantung pd ubat drop tu je..bln dpn nk hntr pengasuh dh..ank kerap menangis..risau ye..mcm mn ye..##pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Kembung perut tu klau muak susu, nnti dia jdi susah nk tido dan nangis2, sy hri tu guna minyak kg je Alhamdulilah tidur elok anak

hi, sis. baby skrg ok dah ke? biogaia tu elok ke utk baby sis? sis ada cuba symphonia tak?

Ada bawak jumpa dktr tak? Kdg susu tu yg x sesuai, kne minum susu khas