NAK MINTAK TOLONG PENDAPAT?

Kitaran haid sy 70 hari..tp tak tetap la biasa kurang dr 70 hari...tp bln ni pnjang plk dah kitaranya smpai 70 hari....sy period 15/8 dan habis period 20/8....jadi klau sy nk guna OPK tu hari ke brpa baru blh guna ye...pening sy kitaran pnjang sgt dan period tak teratur...???

6 Balas

Sy rs klu cycle day yg pjg mcm sis..lps period boleh test sekali..bila line sgt samar..jarak kat test berikutnya 5 hr...lps tu test lg..klu masih sgt samar..jarakkn 5 hr lg...sis test selang mcm tu..tp bila dh dpt line yg agak terang skit..bru rapatkan jarak hr test tu...jika semakin terang..bru test hari2..smpi dpt line sama terang...semoga bjaya...

2bln Susah.. sy 40hari pun Susah to convince but sekarang try TCM slowly adjust body condition

Paling awal boleh start cd50 la kot. Memang sentiasa 70 hari ke? Atau ada bulan yg pendek?

5y ago

Oohh mcm tu okay2 ...tq yunk😘

Dlu yg sy pn mcm sis...g jmpe doc,doc ckp ad pcos...sis dh jmpe doc?

5y ago

Cuba jmpe doc sis...check kesihatan sbb dlaman ni kita x thu

period 2 bulan lebih skli ke sis? wah susah nk kira ni😅

5y ago

Oo okay2 tq yunk😁😁

Masalah kita sama 😓 sy pun dah nak masuk 70hari tp cek upt neg hurm. Kali ni paling lama juga nk masuk 70 haha before ni 40-60 hari.. susah nak track waktu subur..