NAK MINTAK TOLONG PENDAPAT?

Kitaran haid sy 70 hari..tp tak tetap la biasa kurang dr 70 hari...tp bln ni pnjang plk dah kitaranya smpai 70 hari....sy period 15/8 dan habis period 20/8....jadi klau sy nk guna OPK tu hari ke brpa baru blh guna ye...pening sy kitaran pnjang sgt dan period tak teratur...???

6 Balas

Dlu yg sy pn mcm sis...g jmpe doc,doc ckp ad pcos...sis dh jmpe doc?

5y ago

Cuba jmpe doc sis...check kesihatan sbb dlaman ni kita x thu