KITARAN HAID Normal macam mana?

Saya nak tanya.. Kitaran haid sy Mei 30hari bru period ,jun 25 ari period.. Tp bln ni.. Lmbt 2hary.. Ikutkan 28ari.. Sok da period.. Adakah normal Yew.. Ada kah ada penyelesaian untuk kembali ikut ketepatan tracker tiap bulan? #pening#pleasehelp #pleasehelp #tolong

4 Balas

saya ingin bertanya ,period saya bln ni blm DTG,bln lepas 19 hb,bln ni blm lg,saya cek cuma Line 1

28-35 hari xsilap untuk normal..

kitaran normal 28-35 hari...

So, sy kira normal lg la ni ke?

9mo ago

Ya betul. Saya pernah consult doctor, sebelum kahwin cycle sama tp lepas kahwin berbeza. Doctor kata hormon. 3 bulan tak dtg haid pun ada kadang disebabkan hormon tp yg ni kena check pakar utk lebih lanjut