Buku baby

Hi. Kita semua kn tgh “stay home”, tp saya tk buat lg buku. Tkpe ke? Dh cukup 3bln, risau kalau lambat buat buku.

4 Balas

Boleh buka buku waktu pkp. Kalau nak bersalin hospital gov katanya kena buka buku cepat, takut tak dapat book hospital. Entahla

hmm situasi sekarang dah reda sikit. elok try buat appointment dekat klinik kot. better check kan ☺️ inshallah semua okay

Pegi KKIA dulu buat appointment, nnt dorg bg trikh dtg.. Lmbt buka nanti dorg bising tau..