Hai mummy ada x mcm saya dh 10 weeks tapi x buat buku pink lagi.misi marah x buat buku lambat

3 Balas

klu nk buka kt KK, lepas confirm dh pregnant / dh scan kt swasta blh terus buka buku pink. tak payah tunggu 12 minggu ke atas. kwn saya tunggu 12 minggu baru buka, kena marah dgn misi

kalau bawah 12week bolee je bukak..Misi xmarah🤭..Ikutkan misi nak kita bukak awal bukupink tuu supaya kandungan kita bolee dipantau..tuu je 😊

Sebelum 12 weeks kena buka.