Bagaimana anda kekal pantau dengan tendangan janin, Ibu?

Voice your Opinion
Catat pada buku
Sentiasa ingat
Guna Kick Counter
Catat dalam nota di telefon
Lain-lain, sila nyatakan di komen

499 respon

13 Balas

buat group dgn suami.. jd suami pon cakna berapa banyak dah tendangan baby untuk hari tersebut... 😊 boleh letak mcm2 emoticon utk jenis2 tendangan baby..

Buat group kick dlm wasap dgn asben. Ada nurse prnh cita dia guna gelang getah. Ltk 10 kt tgn kiri, tiap kali anak kick dia ubah ke tgn kanan.

taktau sama ada tendangan dia o perut lapar.. nak tau minggu ke berapa boleh rasa tendangan janin..??

5mo ago

perut lapar biasa bunyi mcm biasa la, kalo gerak² tu baby la tu. sy 1st mom rasa gerak masa 20w+ 😊

create group baby kick dlm whatsapp dgn suami then pantau dlm tu sblm catat dlm buku pink

create group whtsap dengan suami..cukup 10x bru tick dekat buku pink

dlu guna kick counter dan catat dkt buku pink

Kenapa dlm apps sy ni takde kick counter ya.. hmm

catat pada telefon dan seterusnya buku

beby saya jarang gerak

Whatsapp kat husband