Adakah kewangan anda semakin merosot sepanjang PKP?
Voice your Opinion
Ya, kewangan saya merosot
Tidak, kewangan saya masih stabil

4372 respon

11 Balas

sangat2 merosot 😣 alhamdulillah saya duduk dgn mak saya , jadi makan minum masih ada . kalau saya duduk sendiri mungkin anak minum air masak je hari2 😢 susu dengan pampers anak saya byk jugak mak saya yg tanggung 🙃 kalau harapkan gaji suami skrang boleh dapat 200-300 je sebulan . kekadang 100 pun tak dapat 🥺 gaji ikut pada touch up kereta (kedai cat kereta)

makin merosot sbb kami lgsg tak dpt kerja .. tp alhamdulillah bekalan asas tak pernah putus .. 🤲🤲🤲

4y ago

In Shaa Allah .. Aamiin ..

Makin merosot sbb hubby x dpt keluar buat keja..beras,minyak masak,dapur gas semuanya hampir habis🤧

alhamdulillah..masih ckup keperluan walaupun bercatu juga😊

masih stabil, Alhamdulillah.. sbb masih dpt bekerja..

Alhamdulillah masih stabil

Alhamdulillah msih ok

Alhmdulillah

Ok je..