Anda selalu _____ ketika hamil
Voice your Opinion
Merajuk
Marah
Menangis
Membebel
Lain-lain

5881 respon

64 Balas

1st & 2nd trimester santai. Benda yg biasa marah pn rileks chill je. Tp 3rd trimester baran. Nasib tinggal lg 2minggu je nk brsalin. Maybe lepas brsalin blh santai blik kot.

Selalu meroyan setiap kali pregnant , punca terlampau penat 1 hal suami tak membantu pun 1 hal . Dan2 tunggu kita mengamok baru bangun hulur bantuan

sedih..xdpt mknn craving nangis, terasa nangis, laki tegur skit nangis, tngok drama nangis, dpt mkn sedap skit nangis...cemeyh!😂

tetiba bnyak cakap, sblum pregnant tak banyak cakap. Husband layan jer cerita dari A to Z wlaupun tenga busy.. 😅

anak 1st dulu iye..haha...yg skrg lebih santai...letih tidur pun sng...huhu

mcm ada jer smua..🤭🤭..hope xlma la..kli sb hormon kot😅😅..

banyak tidur . semua kerja rumah tak buat.. masak alas kadar jer😂

Teringin nak makan itu ini tapi tak terlalu ikut kan sngat

makin kuat membebel😄🤣 Serba x kena semua😅

Ketawa😅✌smpai husben pn pelik..hahadei