Bercinta Sebelum Kahwin

Hi kesayangan! Haa, nak tanya ni berapa lama anda bercinta dengan pasangan sebelum kahwin????? Ke ada yang bercinta SELEPAS kahwin? Jom la kongsi dengan kami dan pengguna lain juga ok! Ruangan komen sentiasa tersedia untuk anda.

Bercinta Sebelum Kahwin
1217 Balas

Tak bercinta manapun. Kawan start 2014. Then lost contact atas sebab salah faham hal tertentu. 2016, dia cari balik. Kata nak start kawan balik. Katanya kawan sampai kawen. Hati batu punya pasal, buat tak tahu masa tu. Parents dia datang merisik bulan 10 2016, then tunang 12 2016. Masa tu rasa macam, betulkah dia ni? Sampai aku senyap ja. Memang tak bagitau orang pun aku dah bertunang. Nak nikah dah pun still senyap. Bagitau orang terdekat saja. Lagipun 1 kampung. Nikah 07.07.2017. Sampai dah ada anak pun, aku masih macam tak percaya. Rupanya dia serius nak berkawan sampai kawen tu.