Bercinta Sebelum Kahwin

Hi kesayangan! Haa, nak tanya ni berapa lama anda bercinta dengan pasangan sebelum kahwin????? Ke ada yang bercinta SELEPAS kahwin? Jom la kongsi dengan kami dan pengguna lain juga ok! Ruangan komen sentiasa tersedia untuk anda.

Bercinta Sebelum Kahwin
1217 Balas

officially bulan 7 tahun lepas kapel. bulan 3 tahun ni baru kahwin. sebelum kahwin, dua bulan baru kapel dia dah buat perangai nak balik semula dengan ex dia yang 3 tahun dah bersama. lepastu nak break dgn saya and bagi alasan sbb tak boleh move on and dorang dh nk tunang senyap2 kat belakang saya. mase tu dah redha dah dia buat camtu kat saya. and saya cakap takpela mgkin betul tu jodoh dorang kot. biarla Allah aturkan yang terbaik buat dia. last2 sape sangka Allah tu Maha besar. saya dah pun jadi isteri dia. Allah is the best planner. saya pun bercinta dengan yg lame pun 3 tahun jgak. last2 saya kahwin dgn orang lain. kapel bertahun2 pun kadang2 tak menjanjikan apa2 pun. tapi kalo dapat pasangan yg bertahun2 sampai ke jinjang pelamin tu rezeki la kan orang cakap 😂😅