Bercinta Sebelum Kahwin

Hi kesayangan! Haa, nak tanya ni berapa lama anda bercinta dengan pasangan sebelum kahwin????? Ke ada yang bercinta SELEPAS kahwin? Jom la kongsi dengan kami dan pengguna lain juga ok! Ruangan komen sentiasa tersedia untuk anda.

Bercinta Sebelum Kahwin
1217 Balas

8 years....Mcm2 dah lalu bersama jarak dekat jarak jauh org ke3... Tapi sama2 x putus asa nak bersama juga.. Lepas kahwin klu bermasalah ingtla balik 8 tahun tu... Tapi kene sama2 la... Skrg dah 9 tahun usia perkahwinan Sweet memory 8 tahun, hantaran 8 ribu, kek saya nombor 8 my birthday also in august... Infinity love... 8 tahun perkahwinan mmg dugaan dtg tapi kami dah dpt keluar dari masalah... So rasa mcm bercinta balik la... Tapi syarat nya mesti sama2 nak fight... Bukan sblh pihak sahaja... Ingt tu berkawan lama mane pun bukan tiket kita kenal pasangan kita selagi x serumah....