kurang gula

Keputusan minum air gula. doktor suruh repeat minum air gula 15hb ni.

kurang gula
32 Balas

Rendah gula kna repeat balik ke?? Sya first results lawa kputusan gula.. skli second results.. Gdm terus 😂..

4y ago

Sy waktu mengandung, repeat bsp 2 weeks sekali. Huhuu.. dah la nurse layan kita mcm apa. Allah je tahu perasaan waktu tu. Lebih2 lagi nurse yg mulut bangkai. Sikit je tgok benda tak betul,terus diperlinya kita. Sampai skrg ingat nurse tu. Huhuu