Anda tahu tak jika keputihan berlebihan pun kita perlu merawatnya?

Voice your Opinion
Ya, tahu!
Tidak tahu

1616 respon

12 Balas

ya, boleh jd punca utama GBS +ve dan jd penyebab kelahiran pramatang.

yea sya ary² ad keputihan n bau yg x mnyenang kn....x selesa.....

2y ago

da bgtw dktor n dpt ubat

byk keputihan, doc dah amik sample result normal je. tp xselesa sbb berterusann😭

2y ago

Kita kena baring, doc akan amek sample keputihan tu dr bawah tu mcm guna cotton bud tu. Sikit je dia amek. Tp result nak tggu nya lama. 2-3 minggu doc KK sy ckp.

bnyk keputihan jgk n menyebabkn kegatalan dkt kemaluan

sejak smggu nii dhh adaa keputehan..cmnee nk kurangkann

2y ago

kena pastukan bhgian bawah tu jgn basah.tukar pad or pantyliner selalu.klu bnyk sgt.ambik canestan pessary.tp sblm tu dptkn nasihat Dr anda.sy 2x ambik canestan pessary

Sy hari2 ada keputihan

Ya

ibir

Ya, tahu

ya tahu