salam n selamat mlm

kenape rambut sy bnyak gugur ye,mase bby 4bln ni lh byk sgt rmbut sy gugur sblm ni xde ape2..hmm normal ke

12 Balas

Normal. Saya pun masa anak 4 bulan banyak rambut gugur. Yang gugur tu pun dah boleh buat rambut palsu dah. Tapi slowly akan berkurang. Ini disebabkan hormon mengandung kita tu dah menghilang.

Saya bru 7 weeks gugur nya rambut sy allah je tahu...xyh guna sikat, jari pon bleh tarik... Sy tukar shampoo pkai dove bru okay skit.. Tp gugur rmbut still ad

Sya pun sama sis masa mgandung x tpi bila baby da 3 bln rambut start gugur ade sape² tau cara kurangkn rambut gugur x

Sama lah sis sya setiap x pregnant je rambut msti gugur bnyk, mgkn normal kot

Sama la.. Kdg2 cuci rmbut dua hari sekali, lg banyak yg gugur.. 😭

Itu normal semua bakal2 ibu akan dpt pengalaman mcm u,

Sama la sy bru 7 weeks

Mybe gangguan hormon..

Normal sgt. Hehehehe.

5y ago

hehe rmbut pendek pn msih stay gugur cm nk botak..

Saya pun.