Rambut Gugur

Nak tanye memang normal ke rambut gugur mase mengandung ni? Rambut sye gugur bnyak. Kdg kesian dgn rambut sendri.. ?

14 Balas

Normal..lepas bersalin lagi banyk gugur..sya anak pertama rambut hingga paras punggung trpksa sya potong sampai tak bole ikat sbb rambut gugur teruk sngt..huhu smpi skrg tak merasa dah pjg rambut..

Normal. Masa mengandung rambut sy banyak gugur, sampai terbayang kepala botak. Tp lepas bersalin ni alhamdulillah rambut tumbuh lebat kembali.

Saya awal2 bersalin ja gugur, lps baby 3bln anak rmbut tumbuh punya banyak smpai kena cukur 😂 nk pkai tudung nnt nmpk ank rmbut

sy dr pregnant smpai bby dah 3 bln, rambot masih gugur jugak..lepas bersalin, lg byk gugur nya..takot bila nengoknya 😁

awal2 pregnant sy mmg gugur rambut bnyk, masuk trimester kedua kurang dh gugur...syampu skrg guna sunsilk hijau tu je...

Normal sis.. Lepas bersalin nnt lagi banyak.. Tp skrg sy sapu minyak kelapa.. Alhamdulillah kurang gugur..

Sy pon sma.. Allah rasa takot nk sikat rambut bila tgok gugurnya terlalu banyk... Takot weyy..

normal, saya pun mcmtu. tp nnt dh masuk dlm 4, 5 bulan tu dh ok takde gugur dh

Sy pun sedang mengalami.. Seram tgk rambut kt sikat 😂

Normal sis.. Nnt lps bersalin lg byk rmbut gugur..