rambut gugur

nk tnya boleh suggest tips utk kurangkn rambut gugur. ? sblom ni rmbut gugur tp biasa ja. masa prgnnet xda rmbut gugur. lpas ja besalin rambut gugur terlalu bnyak. dh potong rmbut pndek pun still sama. hmmmm bby pagi smggu 6 month

1 Balas

Normal je sis rmbut gugur bila lpas bersalin..Akan bnyk gugur mula2 lpas tu lma2 dh xade mna..Sye mcm tu lah..Dua kli Bersalin..Dua kli ade gugur2 rmbut..Mmng lumrah seorg ibu akn gugur rmbut..Tpi akan tmbuh rmbut bru..

5y ago

Aah yg tu kne pntau..Sye pon pntu anak bkn tdur je...Tme dia dh pndai mrngkak tu dh pndai kutip2..risau jga..tpi lma2 jdi dh xberapa ade...Kne trus pntau n jga rmbut kte jew lah sb xade cre mna nk bt..Huhuhuhu