Why ??

Kenapa bila tgh rilex kan, perut rasa macam sakit belah kiri then sometimes belah kanan. Tp haritu scan tempat lain lain, i hv done scan for 2 times. baby kat tempat rasa sakit tu. then doc kata no sure bby dh move another side or what, sbb dia tak bg due date tepat. Skg i taktahu berapa minggu actually baby ! Sbb i dh mula rasa dia bergerak

1 Balas

Kalau doc scan, dia blh agak due date berdasarkan saiz baby..