Abdomen Kanan

Why abdomen belah kanan sakit ya? Dah seminggu sakit tk hilg hilg, pergi hospital dia kata itu normal sbb ibu mengandung memang banyak sakit ? pergi kkia dia scan baby then dia tgok baby okay. Dia bg antibiotik je. Macam mna nak hilgkan rasa sakit ni? ? Ada sesiapa berpengalaman tak?

1 Balas

Biasalah tu.. Bersabar lah ibu2..perubahan badan kn

5y ago

Ikut preggers jgk.. Bukan semua symptom sakit sama.. Sy dulu pun mcm2 rasa sakit tp bila scan baby ok, rasa lega.. Alert je la, kalau sakit berterusan, mcm sis buat g hosp utk cek bby..