Komen baik2 saja la...

kenapa ade orang macam ni kat apps ni ye? ni pengalaman pertama sy mengandung.. mesti la byk benda saya nak bertanya dan kongsi.. saya ingat apps ni terbuka utk kita berbincang soal kehamilan ni..tapi tak faham manusia macam ni? maaf..emo la.. dah la tengah pregnant.. baca komen camni pulak..

Komen baik2 saja la...
53 Balas

Hahaha kesian try hard gila nak sakit kan hati org. Sakit mental dan jiwa agaknya. Bhahaha. Abaikan je sis. Tak perlu ambil simpan di hati. Bersepah dia komen tak elok kat org lain. Report je and keep calm ☺️