Keyboard warrior

Hairan la sy. Apps ni bukan utk tempat masing2 bertanya & menjawab ka? Dlm apps ni sy percaya ada yg 1st pregnancy n byk benda tak tahu. Jd tempat ni utk mereka bertanya sbb mostly semua mummy2. Tapi hairan yah kenapa nak jwb soalan org yg kesian tgh nak cr jawapan dgn cara kasar. Soalan sy baik jer. Dia jwb ‘ni pun nak tnya ka’

3 Balas

Biasa lah manusia. Banyak ragam. Tak faham jugak. Tak suka scroll je la. Banyak pulak masa nak komen 😅😂

tahu takpe. kita Dload apps ni sbb byk benda nak tahu la pun..

Sabar ye sis☺