Sakit Bersalin Buat pertama kali

Assalamualaikum..sis2 semua dah dekat2 due ni utk pengalaman pertama apa perasaan uolls ye? saya ni mcm dah rasa2 seram2 takut semua ada la? baca post2 org kne induce la,kena seluk la,jahit la rasa macam wowww mengerikan juga? boleh la share pengalaman dan motivasi sikit?semoga dgn kata2 semangat dan doa semua sy dpt berfikiran lebih positif&kuat?♥️

1 Balas

Sakit mmg sakit sis.tapi percaya la.masa sis hadapi nya nanti,sis Akan rsa bhgia.kenangan yg mmg xboleh dilupakan

4y ago

Saya Bru je lepas bersalin anak ke dua.trauma koyak byk n kena gunting.skrg anak dah 4 bulan,rindu plak kenangan2 tu.🤭🤭