Komen baik2 saja la...

kenapa ade orang macam ni kat apps ni ye? ni pengalaman pertama sy mengandung.. mesti la byk benda saya nak bertanya dan kongsi.. saya ingat apps ni terbuka utk kita berbincang soal kehamilan ni..tapi tak faham manusia macam ni? maaf..emo la.. dah la tengah pregnant.. baca komen camni pulak..

Komen baik2 saja la...
53 Balas

rasanya orang sama kut yg komen biadab ni. rasa macam lelaki je.. memang tak berlapik langsung dia maki orang..

Tak payah layan orang macam ni sis. Tak berbaloi nak stress sebab dia ke apa. Jangan fikir banyak2. Jaga diri

Apahal yg komen spam banyak2 ni. Dah la guna anonymous. Guna je la nama sebenar. Tak berani ke?

report je acc dia tuh , em jangan di layan orang gituh , buat tak nampak je comment dia

pergi berambus laa kau daripada group ni semak makbapak kau hidup lagi kan.. bodoh ..

Biarkan.. Baca yg indah2 spnjang mengandung.. Semoga dipermudahkan segala urusan

ya allah..siap mencarut eh..🤪 sy yg anak 5 ni pon masih tertanya2 lagi....

Saya pon kena dengan acc ni , siap post gambar & no saya , masalah mental dia ni

2y ago

babi gemuk ..

Sabar ye mommy. Terus report komen mcm tu. Dia ada masalah hati kot.

Dia sakit mental ni. Kurang kasih syg. Abaikan je sis