Dah tak pregnant. Macam mana nak tukar setting kehamilan

Salam. Saya dah tak pregnant. Gugur & dah cuci baru2 ni. Macam mana nak tukar setting saya tak pregnant ye? Sedih pulak bukak apps ni asyik tunjuk progress kehamilan saya. Tapi saya masih nak membaca hari2 disini utk next baby. Saya dah check setting merata tak jumpa kt mana. Ke apps ni utk wanita hamil je? ?

1 Balas

Wasalam. Cuba tukar tarikh kalau blh? Sy punya dh hilang lps 'bersalin' walaupun sy tak bersalin pn.

5y ago

Ya betul la. Saya dah tukar tarikh kononnya bersalin semalam. Tiba2 hari ni takde dah. Alhamdulillah boleh move on cepat 😂 thanks ya