Kena seluk?

Kena seluk tu mcm mana sebenar nya? Sy bayang kan DR masuk kan seluruh tgn dia sampai pergelangan tangan utk rasa bukaan. Betul ke sampai paras tu dia masuk kan tangan? Tangan atau alat?

34 Balas

Seluk guna jari je sis. Tapi bagi saya still sakit. Kena try relax tp kadang2 terasa sakit juga.

Pakai jari je takde laa sampai pergelangan tangan , cuma dia tolak masok jari dia kedalam

buat relax .jgn keraskn bdn..lg keras badan lg sakit..depa seluk 2 byk kn istifar..

Check bukaan sblm bersalin xde rase sis tp check after jahit tu sedap sgt rasa dia 😂😂😂

3y ago

fuhhhhh 😂 seram ni. klau check lepas jahit tak terbukak balik ke jahitan tu? adudu dah la koyak beranak, kena jahit, bengkak2 gitu kena seluk lg pulak ayoyo

pernah kena skali ng doc pelatih, kasar gila. ya Allah rase macam nk tendang je doc tu😂😂

4y ago

ahahahaha...kan..

tak ahahhaaa.. awak ni lucu la.. dia seluk pakai jari je.. bukn smpi prglngn tngn..

masuk jari je....sakit atau x bergantung pada doc yg seluk tu 😅...

doc seluk guna jari. Rasa 2 or 3 jari dia akan tahu bukaan berapa cm

pakai jari je. tp kita kene relax baru x sakit. mcm fingering lol

Hehe xde sampai pergelangan tngan😅😅😅just jari sis