Pergelangan tangan kiri sakit

Hai mummy semuanya. Sy dh 33w, makin hari terasa makin sakit dan kebas tgn sebelah kiri. Selalunya bangun tidur pagi rasa sakit tu sampai tak boleh nk genggam tangan. Ada yang alami jugak tak ya?#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

kebas tangan tu sis kena banyakkan minum susu atau makanan yang berzat. sebab semua zat dah ditarik baby tu 😅 sy pon smpao dh beranak masih kebas lg. ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

1y ago

ye betul tu seelok 2/3 kali sehari