sakit pergelangan tangan

hi mummies.. nk tanya.. ada tak yng lepas pantang tu pergelangan tangan dia sakit sangat sampai tak leh angkat ibu jari.. normal ke ye untuk yng lepas bersalin..??

2 Balas

ya sy pun lps bersalin sakit pergelangan tangan...smpi nk angkt bby pun x larat...skrg ank dh 5 buln. lebih bru ada kurg sikit sakit dia. umur ank time sakit glng tngn satu bulan

Rasanya awk kne carpal tunnel, normal sesetgh org kne mcmni. https://my.theasianparent.com/sindrom-carpal-tunnel/ Harap membantu 🙂

5y ago

terima kasih ye