Sakit di pergelangan tangan

Hai mommies, ada tak yg sakit di pergelangan tangan ? sy sakit kedua dua belah tangan since 22w, skrg 26w. sakit macam salah urat sampai kadang2 ankle tangan rasa takleh bergerak 🥲

2 Balas

saya pernah alami masa pregy anak ke 2..mmg sakit smpai xbole tongkat tangan..tapi lepas bby lahir dia hilang sendiri..tapi kalau tak tahan sangat bole minta suami urut pelan2..atau bole g klinik tanya doct mungkin doct akan bagi cream sapu utk otot

saya pregnant anak first nih, kebas dua-dua belah tangan. Pegang menda memang tak rasa pape. malam-malam lagi bertambah sakit. normal tu puan. perubahan hormon. harap lepas bersalin hilang semua sakit tu. 😌