Baby kecik dari usia

Kemarin sy ada p swasta scan baby buat pertama kalinya, pastu doc ckp baby sy kecik 3minggu, klu ikut kiraan dia baby dah 18week tp bila scan baby sy baru 15week5day, hmm sedih jugalah sbb doc ckp bby kecik, last period sy 5/oct/23 tp klau ikutkan apps ni mmg usia janin sy 15week lebih, taktaulah pening💆

12 Balas

5/10 tu first day last period ke last day period? kalau first day last period patut betul dah 15w5d 😅 ke doktor tu salah kira?

4mo ago

dah buka buku belum? takpe next check up nanti tanya semula pasal EDD tu.