Tulang kaki baby

Salam mommy2, sy nak tnya td sy scan dkt swasta doc ckp tulang kaki baby kurang 2minggu tp katanya masih normal kalau x cecah kurang 3minggu..ade tak mommy2 yg sama mcm sy? Bby lahir ok ke? Tiap mlm sebelum tido sy mkn vitamin kalsium tp doc swasta ckp bby membesar cuma lambat..berat baby pn 33w2d baru 1.9 doc ckp kecik..bila scan dkt kk beratnya trlebih seminggu pulak n doc kk xd ckp pape psl tulang kaki baby..cuma td sy trgerak nk tnya doc swasta..ape ye perlu sy buat?atau mmg ikut baka ?

1 Balas

Jangan risau.. tumbesaran Baby ikut genetic mak bapa juga..anak2 saya semuanya saiz kecil mcm tu juga

5y ago

Kalau berat sy xkisa mgkin nnt lahir bole tmbah lg beratnya..tu la risau tulang kakinya..