Baby kecik dari usia

Kemarin sy ada p swasta scan baby buat pertama kalinya, pastu doc ckp baby sy kecik 3minggu, klu ikut kiraan dia baby dah 18week tp bila scan baby sy baru 15week5day, hmm sedih jugalah sbb doc ckp bby kecik, last period sy 5/oct/23 tp klau ikutkan apps ni mmg usia janin sy 15week lebih, taktaulah pening💆

12 Balas

Takpe sis.. sye pun lari banyak kiraannye. Ikutkn tarikh first period, harini dah 11weeks, bila scan baru 7 weeks..tapi denyutan jantung semua ok laju je. InshaAllah takda apa janji anak dalam kandungan sihat kan..sye pun mula2 overthinking kenapa lambat nampak baby.. tapi skrg sye dah okey..taknak stress2 dah fikir..