Baby kecik dari usia

Kemarin sy ada p swasta scan baby buat pertama kalinya, pastu doc ckp baby sy kecik 3minggu, klu ikut kiraan dia baby dah 18week tp bila scan baby sy baru 15week5day, hmm sedih jugalah sbb doc ckp bby kecik, last period sy 5/oct/23 tp klau ikutkan apps ni mmg usia janin sy 15week lebih, taktaulah pening💆

12 Balas

Saya rsa ok je.. sya last period 4/10/2023 sepatutnya nak masuk 16w.. tapi mungkin persenyewaan lambat.. saiz baby kecil dlm 5hri. Jadi skrng sya bru 15w. Dri mna dtgnya 18w tu.. dorang yg salah.. sis jgn risau ye.