zincofer buat pening

kemarin jmpa nurse.. hb low jd doc tukar supplemen dri 4 sekawan ke sebiji zincofer... smlm try minum... ya Allah..sengsaranya.. pening tak tahan .nak muntah tak terluak... last² bawa tdo.. mmg mcm tu ka ? pregnancy sblm ne xpernah ambi zincofer... korang ada tips nak elak pening ?? nsb baik x minum belah siang .

6 Balas

Saya akan makan zincofer betul2 masa sebelum tidur, lepas makan terus tidur je. Tak bangun2 dah. Tapi ada satu malam saya tak boleh nk tidur sbb ulang alik buang air, dan2 tu muntah teruk sampai esoknya siap kena drip. Sudahnya saya tukar ke maltofer. Kalau sis boleh tahan, makan sebelum tidur. Kalau rasa susah, better tukar je kpd maltofer

sy pon macam puan , rase pening dan rase nk muntah , jd sy cuba makan belah malam , sb selalu terjaga pukul 3 4 pagi , jd sy makan pade waktu itu . lepas telan terus tido , bila bangun pagi ok je mcm hari biasa .

Saya tak boleh makan zincofer dgn air kosong. Jadi muntah2 dn pening. Try minum dengan air sunquick suam tanpa gula. Tak pening. Makan ubat sblm tidur. Menjadi dengan saya

makan zincofer tu waktu malam betul2 dah nak tido...lepas makan ubat terus tido kalau tak mmg akan rasa pening nak muntah Dan mcm2 lagi

maybe x sesuai. bgtau nurse mnya tuka lagi. kalo de obimin try obimin pulak

try maltofer sis.