Adakah pelepasan air yang berlebihan menandakan air anda pecah atau anda membocorkan air ketuban?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Tak Pasti

800 respon

6 Balas

Walaupon anak dh 5...saya x pasti bab ni...sbb yg last hari tu...rsa mcm ada kluar ckit tp Doktor kata bukan...😂ank ¹st je yg mmg confirm air ketuban pecah dlm LR masa nk ke tandas...siap ada bunyi lagi..

Berdasarkan pengalaman saya, ya. air ketuban pecah ni tak sama macam buang air kecil. Dia umpama tiba2 meletus keluar dan dalam kuantiti yang banyak. sebel tu, takde rasa nak terkecing pun

Tiada pengalaman. Tapi apa yg saya baca dan faham, ya air ketuban bocor la tu.

Tidak pasti, tidak ada pengalaman

tak pasti

xpasti