Adakah anda pergi untuk kelas yoga / kesihatan semasa anda hamil?
Voice your Opinion
Ya
No

5399 respon

15 Balas

Ada.. tp kelas fitness yg dh mmg biasa buat sblm pregnant lg.. cuma reduce kan intensity.. mmg xde lompat2 lgsg dh.. kalau org lompat.. kte marching setempat je.. kne tahu limit diri sndri.. but not advisable kalau xbiasa buat sblm pregnancy actually..

Nope.just penah attend antenatal kelas je lepas tu senam d rumah

Terpaksa pegi sbb saranan dr doctor. Sy slipdisc mom.

Kalau kat tempat sy ada buat kelas tu nak juga join..

xde msa..sbb keje pn dh byk berjln..

Bersenam kat rumah je. Tgk senaman online

Saya d rumah je.. jga kedai..

Tak ada masa..

kerja

Tidak